måndag 21 september 2015

With a little help from my friends?

Förstår inte varför jag hamnar i tidsbrist? Trodde jag hade koll på deadlinen men icke, har haft för mycket tid så nu är jag nästan i tidsnöd men bara nästan. Om jag tar mig i kragen och sparkar mig själv i baken så fixar jag uppgiften, klart jag gör!


Ett barnboksmanus ska skickas in till Alfabeta förlags Castorpris. Bara att kavla upp ärmarna och köra, manus och illustrationen är redan färdiga så jag kan i stort sett enbart trycka på "skickaknappen" om inte...

Jag har ett annat manus också vilket jag skulle kunna omarbeta, snygga till illustrationerna, komplettera lite, arbeta i Illustrator och InDesigna på datorn och sen skicka iväg.


Vilket verkar lättast? Alternativ 1. Jag vet men jag tänker så här: jag skickar in båda! Vet inte om jag får men det skiter jag i. Båda är bra och varför skulle jag enbart skicka in det ena? Jag testar.


Plötsligt blir tiden knapp, jag planerade aldrig för alternativ 2 men det jag inte har i huvudet får jag ha i händerna. Dessutom vet jag att mina båda hjälpredor kommer att hålla koll på både mig, textmanus och illustrationer, på gott och ont.


Wish me luck!


Här är länken ifall du också har ett barnboksmanus som du vill tävla med: 
http://www.alfabeta.se/castorpriset.html


PS. De enkla teckningarna har ingenting med de manus som jag har för avsikt att skicka in. DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar