tisdag 22 december 2015

Julgranar så här danföredan
Hemma hos oss har vi granar i överflöd, allt från fejk till riktigt träd. Varför välja? En liten adventsgran i kruka, en alternativ designvariant och så den stora, barriga härligheten som vi bar hem ifrån torget.

Kvällen innan julaftton, den 23e klär vi vår stolthet. Katterna har redan spanat in den, de är mycket nöjda över att få in lite skog i hemmet och har redan invigt julgransmattan genom att ta en tupplur under grenverket.

Sanningen att säga så har de så klart tryckt ihop sig under den alternativa granen också samt plockat ned äpplen vi hängt upp som dekoration för att spela fotboll med. De plockar ned och vi hänger upp, känns detta igen?


Vi hoppas dock att Tiger håller sig på mattan och inte får för sig att klättra i den stora granen, sist det hände var vi nyinflyttade i lägenheten och adventsstjärnan i fönstret, ljusslingan samt mina finaste glaskulor strök med.

Tiger the cat: plocka äpplena och bolla med dessa ... om du måste. Kan också vara ok att leka med de nedre kulorna i granen (vi hänger upp sådana som inte går sönder).


Och till oss andra (i vår familj) så hoppas jag att vi kan klä skönheten i lugn och harmoni. Denna typ av aktivitet kan få många att muttra framför allt när ljusslingor ska sättas upp. Har hört flera episoder bara denna vecka ... Vi får väl se!?


Lycka till önskar jag mig själv och alla er andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar