söndag 15 oktober 2017

Dags att trycka på "skicka"


Söndag, vilodag men för mig fortsatt arbetshelg. Trots det hinner jag sova ut, yoga, äta familjefrukost och ta det lite lugnt innan det är dags att gå iväg till butiken, det är bra med söndagar.

Händer inte så mycket annat i mitt liv när jag arbetar, väl hemma (efter middagen) kryper jag upp i soffan, lutar huvudet mot mannen och kollar på någon bra eller emellanåt mindre bra film. Återhämtning. Boost. Att bara vara. Skönt.


I fredags släppte jag nyheten, min önskan om att utbilda mig till yogalärare, för chefen. Grönt ljus!!! Sååå skönt. Ska presentera datum på måndag. Allt går att lösa, så klart. Tack, tack, tack!!! Med andra ord kan jag trycka på skickaknappen (vad gäller ansökan).

Dags att söka tjänstledigt (samtidigt som jag kommer att arbeta ... men kanske lite andra tider än vad vårt rullande schema visar).

Igår stylade jag nytt i skyltfönstret, idag är det fullt fokus på våra kunder. Åh vad jag älskar att få dressa dockor och presentera coola outfits. Att få använda min kreativitet så kunden får inspiration, lust att prova och kanske unna sig något nytt.


Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar