söndag 29 oktober 2017

En undran är hur han över huvud taget kom på idén?


Lejonkungen som började plugga Global management hoppade av för någon vecka sedan (med vårt stöd). En undran är hur han över huvud taget kom på idén? Ekonomi och marknadsföring ... säljstrategier??? Inte riktigt hans grej.

Nu är han inne på rätt spår igen. I och med att han avregistrerade sig så har han sökt nya utbildningar i psykologi. Mejlade institutioner utomlands och pratade i telefonen. Besökte även ett universitet som ligger utanför London när han hälsade på sina kompisar för någon helg sedan.


I veckan fick sonen besked, han är antagen! Wow, jättekul ... bara en liten detalj, det kostar. Dyra terminsavgifter. Även om han får CSN så svider det i plånboken.

Visst borde det finnas massor av stipendier att söka? Ett, två eller fler ändå? Lejonkungen har i uppgift att kolla upp detta men det är en djungel. Om du vet var du ska leta så är det enklare, om inte så är det lätt att gå vilse. Ifall du som läser detta har tips så tar vi tacksamt emot information.

Sonen närmar sig sin dröm, vore synd om han snubblar på mållinjen ... vilket han aldrig kommer att göra, det alternativet finns inte i hans huvud. Skulle han mot förmodan ramla så reser han sig igen och stretar vidare.


Listen to your heart and follow your dream.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar