tisdag 31 oktober 2017

Obalans


"Charmen med tarmen" är en bok bland många som står i yogastudions bokhylla. Jag såg den i ögonvrån igår morse efter morgonklassen, har aldrig lagt märke till den tidigare. En trevligt klatschig titel men ingen vidare beskrivning på min "magstatus".

Har varit illamående efter frukost i två dagar. (Jag är INTE gravid!) Olustkänslorna går över efter någon timme men när de kommer så känns det nästan som om jag vill spy. Antar att det är någon form av magkatarr? Suck ... inget kaffe ... och det som är så gott.


Igår var inte min kropp och jag i balans. Hade inga problem att yoga, arbeta eller äta men avsaknaden av kaffe fick huvudet att gå på sparlåga, kände mig lite off, seg i kolan.

När jag senare kom hem och satte mig i soffan så kastade benen in handduken, de hade rört sig hela dagen, i stort sätt utan paus och var trötta. En krypande känsla bredde ut sig, pirrande och olustig. Övertrötta ben innebär svårigheter att sitta stilla (fast det är det enda de egentligen vill), ungefär som när ett litet barn speedar upp för att inte somna.

Finns endast en sak att göra: gå och lägga sig tidigt. Låta kroppen läka så den kan komma i balans. Hoppas att jag är i bättre balans idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar