torsdag 5 oktober 2017

Det ÄR tanken som räknas


Gårdagen var innehållsrik, efter arbetet gick jag direkt för att träna. Seg i huvudet och något trött men skam den som ger sig. Jag älskar torsdagens pulspass så det fanns ingen som helst tanke på att skippa konditionstimmen. Roligt och tufft, mådde faktiskt illa efteråt och stoppade i mig druvsocker med vattnet. Dusch och hem till middag.


En annan av Lejonkungens mysiga kompisar anlände för att knoppa hos oss, mellanlandade från Spanien innan han ska vidare till Riksgränsen och arbeta. I sitt handbagage hade han presenter till oss!

Gott vin, skinka och ost. Delikatesser som ska avnjutas ikväll. Mums! Så fick jag en paket från Granada, en blågrön keramikskål med regionens speciella färgsättning och mönster. Oerhört Mia! Mina älsklingsfärger.

Tyvärr hade den (trots bubbelplast och papper) gått sönder. En bit av kanten hade brutits av och delarna låg i skålen.

"Det är tanken som räknas", sa Lejonkungen.


Klart det är!!! Vi hade inte förväntat oss gåvor av sonens polare. Visserligen har vi lagrat hans grejer men det är sånt vi gör, ställer upp om någon behöver vår hjälp.

Den vackra skålen är kantstött. Gör ingenting, jag älskar den! Mannen hämtade superlim och sen satte jag igång med operation lagning. Nu står presenten mitt på köksbordet. Den passar bra in och blir från och med nu vår nya fruktskål.

Det är tanken som räknas, inte sprickor eller flisor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar