fredag 20 oktober 2017

Men hallå, vad sysslar jag med?


Tar en stor klunk te och känner hur något blir fel, vätskan rinner inte ner genom strupen utan missar munnen och flödar nedför bröstet, in genom urringningen på klänningen och vidare ner mot magen.

Men hallå, vad sysslar jag med?

Lite för avslappnad kanske efter yoga och lunch? Inte vet jag. Alla de tidigare klunkarna gick bra, det var bara denna sista som freebaseade. Ut i det okända, ut ur bekvämlighetszonen. Äventyrslysten.


Annars sitter jag och tittar på en hatt som jag påbörjade för någon månad sedan, den ska dekoreras. Fjärilar i olika färger (men samma färgskala) ska pryda huvudbonaden. Egentligen så är det väl bara att sätta igång men dagen till ära är jag trögstartad. Har ingen plan, endast en tanke och den är inte helt klar utan mer suddig.

Om jag stirrar på hatten tillräckligt länge så kanske allt löser sig av sig själv!? Eller inte. Enbart hårt arbete brukar lösa denna typ av kreativ kramp. Jag stampar, kommer inte vidare och funderar över om i morgon är en bättre dag? Eller inte.

Finns nog endast en lösning, att sätta igång och experimentera, arbeta mig framåt och se vart hatten tar mig? Blir så, jag testar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar