fredag 14 februari 2020

Den välmående och glada superhjälten


Alla hjärtans dag ... borde det inte vara något som vi firar varje dag? Alltså jag menar andemeningen bakom, budskapet, inte enbart en gång om året då allt blåses upp och fokus läggs på den romantiska parrelationen.

I mitt huvud så tänker jag att de vi bryr oss om, de som är viktiga i våra liv bör få veta det, oavsett veckodag, datum, månad eller år.


Jag behöver inga presenter eller dyra middagar, för mig räcker det med omtanke, kvalitetstid och närvaro.

I år beslöt jag och mannen att lyxa till kvällen genom att köpa hem sushi. Att äta kärleksfullt tillagad mat som förbereds mitt i Saluhallen under tiden som jag väntar.


För mig är det kärleksfullt att mannen förslår sushi av två anledningar, dels så vet han att jag älskar rätten samtidigt som han tänker att jag slipper tillaga vår mat, att han unnar mig lyxen att få ledigt.

Annars handlade en del av min dag om att på olika sätt ännu en gång förmedla till mina närmaste hur mycket jag uppskattar dem. Jag mår bra av att få säga orden, de blir som presenter, både till mig själv och till de jag värdesätter. Att få ge från hjärtat är fint, det kostar ingenting och det får mig att må som en välmående superhjälte!

Puss & kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar