fredag 10 april 2020

När ALLA hör ...


Vi har en granne, en man som lever själv och bor i det enda huset som förtfarande ägs av Akademiska hus och som han således betalar hyra till. Denne man är i åttioårsåldern och gillar att meka med motorer.

Vad han också gillar är att ställa upp sin ytterdörr på vid gavel och spela elgitarr på hög volym. I mina öron trevligt och mysigt. Varför han ställer upp dörren vet ingen? Och att det är han själv som spelar förstod jag härom dagen.


Annars har vi lärt oss att mannen låter hela kvarteret lyssna på den radiokanal som han väljer, troligtvis tänker han inte på att ALLA involveras. Hörseln är knappast vad den varit. För mig spelar det ingen roll, jag tycker fortfarande att det är trevligt eftersom det betyder att någon är hemma och faktiskt LEVER sitt liv precis som vanligt.


På vår tomt, nere vid komposten, står en liten båtmotor (som antagligen inte fungerar). De tidigare ägarna sa att de funderat på att ge motorn till den äldre mannen men att det inte blivit av. Kanske ville vi ge bort båtmotorn som ett mekarptojekt?

Har inte frågat. Har istället kollat med brorsan om han vill ha ... han kan också fixa det mesta ... men han sa nej??? Så den lilla motorn står snällt kvar bredvid komposten och väntar på bättre tider.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar