fredag 24 april 2020

Vi är redo


Om du som läser denna blogg och kanske känner mig IRL har en lösning och ett förslag så tveka inte att säga till. Jag och mannen har under ett par månader pratat om att NU är det dags för kattungar, gärna två så de har sällskap. Vet bara inte VART vi ska vända oss??? Känner just nu ingen som har katt och som nyligen fått kattungar.

Eftersom mannen är den han är med utmärkta "skills" att se, möta, trygga och fostra djur så har vi även kollat "hemlösa" katter som bor på katthem och söker nya människor, ny familj. Fick då till svar att de inte adopterar bort sina skyddslingar till villaområden?!?


Hallå, kom hem till oss och kolla innan ni uttalar er! Vi bor bättre och säkrare nu än när vi bodde på landet. Skogen, åsen och ån inom räckhåll och en tomt som är lummig. Jag kan lova att en katt (om den vill gå på äventyr) hellre söker sig i den riktning naturen kallar än åt andra hållet där bilar och bussar rör sig. Hur som så låter vi katthemmets svar få vara oemotsagt, det får bli kattungar.

Så om du har eller vet någon som känner någon som just nu har små nyfödda kattungar hemma så säg till. Vi kommer att bli de bästa av människor för de små! Jag står för kärlek, acceptens och tålamod, mannen för allt annat.


Puss & kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar