måndag 20 februari 2017

Bakom mina ögonlock


Sitter med en stor kopp te och chillar. Nyduschad och småtrött men ändå pigg efter morgonens yogaklass. En bra start på dagen.

Blundar och tänker att jag är tillbaka på Maldiverna och att snorkelutrustningen ligger bredvid min stol. Om en liten stund, snart ska jag ge mig ut i det varma havet igen. Nice!


Eller är jag kanske återigen på Aruba, i den härliga lägenhet som familjen hyrde för några år sedan? Tror att det är tidigt, tidigt och att jag alldeles strax ska smyga mig ur sängvärmen för att inte väcka de som sover och ge mig ut på en barfota joggingtur längs den kritvita korallsanden, den som varken klibbar eller fastnar.


Å andra sidan är det kanske gnistrande vit snö som möter min blick om jag öppnar ögonen och tittar ut genom fönstret? Då blir det underställ och lager på lager innan vi spänner på oss skidorna.


När jag öppnar ögonen här hemma i soffan så är det varken sand eller snö som syns utanför vårt fönster. Verkar som ett fåtal ställen i Sverige saknar snö under denna februari månad och här där jag bor har vi knappt sett det vita pudret denna vinter. Snö i Skåne men inte här?!

Sluter ögonen igen och fortsätter att dagdrömma mig bort, hinner lite till innan det är dags att gå till jobbet.


Hej svejs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar