tisdag 14 februari 2017

Ett öga rött


Min kropp och jag är inte helt överens och jag vet egentligen inte varför ... eller kanske vet jag? Den sista månaden har varit extrem i hela din utformning, arbetsmässigt. Ena dagen gäller en sak och två dagar senare något totalt annat. Jag flyter med, håller mig positiv och försöker förmedla hopp och tro.
Så i torsdags när min tjänst drogs in tappade jag luft under vingarna. Kraschlandning? Nej men kantstött.

Min kropp har de senaste två dagarna varit trött, ungefär som att jag på kvällen drabbats av blodsockerfall. Jag är konstant hungrig och igår frågade en arbetskompis om jag drabbats av ögoninflammation? Ett öga var rött.


Visst jag yogar varje dag men det brukar inte trötta ut mig, snarare hjälper den mig att hålla balans. Kanske är det livet som sätter sig i kroppen? Ber mig äta extra mycket och vila och JA jag lyssnar.

Fick ögondroppar av en annan kollega och har slängt linserna, de behövde bytas. Äter, äter och äter. Vilar och har de senaste två kvällarna lagt mig ovanligt tidigt. Finns inget annat att göra, kroppen får vägleda mig därför låter jag hjärnan lyssna på hjärtat. Sömn, mat och vila.


Var rädd om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar