tisdag 2 maj 2017

Embodied flow something?


De kommer och de går ... kidsen. Igår drog Astronauten och mitt i natten steg mannen upp för att skjutsa Lejonkungen till Arlanda. Next stop New York (för vår yngre son).

Trodde att jag skulle agera chaufför men insåg igårkväll att jag inte behövde och det är jag tacksam över, behövde verkligen sova efter min långa arbetshelg. Omtänksamt av min älskling!


Mitt femdagars jobbpass i högt tempo med deadline vid stängning första maj lämnade spår. Upptäckte på yogamattan att min kropp inte var i balans, trots att jag var utsövd och lugn så talade min fysiska kropp om för mig att den fortfarande befann sig i "speedmode".

Inte bra ... Noterade signalerna. Ofta innan yogan inleds funderar jag över vad jag vill och vad jag önskar, 99% av gångerna hoppas jag på att belönas med inre balans och harmoni. Reducera eventuell stress och öka min mentala närvaro i nuet.


Gårdagens morgonklass i studion var annorlunda och spännande, embodied flow something? Jag lät mina ögon vila och blundade mig igenom i stort sett hela timmen. Lät mig vägledas av min lärare och den egna kroppen. Helt underbart och så välgörande. Den speedade känslan försvann och kvar stannade just balans och harmoni. Tack!


Nu väntar en efterlängtad ledig dag, förhoppningsvis delvis i solen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar