söndag 29 april 2018

Lite trött i kroppen men oändligt tacksam


Ytterligare en yogautbildningshelg är till ende och jag kan knappt med ord beskriva hur oerhört tacksam jag är över den resa jag påbörjat.

Hur mycket jag än svettas under våra fysiska yogaklasser och över de (många) uppgifter och läxor som vi förväntas genomföra så älskar jag det ... jag älskar allt!


Vill grotta ner mig, suga åt mig som en svamp och förankra/befästa den information och de kunskaper vi serveras.

Denna helg har handlat om assistering och klassekvensering. Vi har tränat oss på att planera genomtänkta och bra klasser samt diskuterat assistering. Har även tränat på att vägleda elev på ett säkert och tydligt sätt.


Så här halvvägs känner jag mig inte "lost" längre. Jag är i fas. Vår resa är utmanande och delvis tuff men miljön vi vistas i är trygg, tillåtande och kärleksfull. Mina kursare är de bästa, de finaste och tillsammans med dem växer jag. Vi utmanar oss själva och varandra.

Så har vi vår huvudlärare och hennes assistent. Wow! Vilka hjältinnor. De sätter ribban högt, är ambitiösa och vill ge oss så mycket kött på benen som bara är möjligt. Den tid och energi som de lägger ned på utbildningen och oss är beundransvärd. Är sååå glad att jag valde just Veronica Jäderlund och Everydayyoga school! Rekommenderar henne och Hanna Lundqvist varmt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar