tisdag 29 maj 2018

Från filminspelning med SVT till solsting


Denna vecka har bjudit på filminspelning med SVT på Hera Hub, vikariat i studion och värmeslag. Det sista mindre trevligt ...

Högsommarvärme i maj och en pluggdag vid poolen, det är så jag njuter av en ledig dag. Gäller att passa på och gå "all in"

När jag efter middagen drog på mig långa yogatights för att ta bilen och hålla i terminens sista klass med mina "tanter" så skrek min kropp att det var för varmt! 28 grader.

Full sprutt på den kalla fläkten, vilket hjälpte lite. Tog mig in till stan och parkerade i skuggan. Så hamnade jag framför den låsta skolporten, måste ha varit 40 grader tryckande värme. Min kropp reagerade direkt, den ville backa undan och söka sig till närmaste skugga. Timmarna i solen hade gjort sitt. Fick vänta innan dörren öppnades vilket innebar att jag oroade mig för värmekollaps.

Nu undrar du kanske varför jag stod kvar? Svar: för att tanterna skulle se mig.


Ett glas vatten och yogaklassen kunde genomföras. Problemet uppstod efteråt, jag skulle hemåt i bil (inte på cykel) med stopp för handling av matvaror. Min kropp bad om en ishink att stoppa ned huvudet i, viskade att den ville slippa affären men jag kunde inte möta önskemålen.

På med kallblås. Sjöng mig till köpcentret, gick in i butiken och insåg att jag snabbt måste hitta en toalett. Ut igen, fråga och leta. Kroppen var något förbannad och jag bad om ursäkt. Törstig och solstingsstirrig hittade jag till sist en toalett.

Väl hemma ställde jag mig i en kall dusch, tog resorb och drack massor av vatten. Kroppen mjuknade och i morgon har jag lovat att vara snäll, ska jobba så det blir solfritt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar