torsdag 10 maj 2018

Rapport från ett hem i flyttkaos


Klassplan inskickad ... check. Det gjordes under gårdagens morgontimmar.

Nu är planen att köra de 60 minuterna varje morgon, att öva in yogasekvenserna så att de memoreras i min kropp och jag kan fokusera på att leda klassen istället för att minnas den.

Hemma hos oss försvinner det grejer samtidigt som annat hittas.

När möbler monteras ned återfinns någon liten ring eller mindre pryl. Nycklar som borde hänga på sin krok försvinner oförklarligt? Finns ingenstans, varken i kläder eller väskor ... till dess att en helt annan familjemedlem kommer på att den kanske lånade av misstag.

Oops ... Borttappade lägenhetsnycklar är det sista vi önskar just nu.


Så har vi Tiger som kommit på att Lejonkungens hemkomst är bra på fler än ett sätt. Det lilla fönstret står ofta på glänt och ibland glömmer lillhusse att stänga sin dörr när han exempelvis går för att duscha.

Så Tiger glider ut och får sig en kvällspromenad på taket! Vi vet att det inte är lönt att ropa på honom, han hör ju ändå inget, döv som han blivit på äldre dagar. Vi får snällt vänta till Tiger kommer hem igen.

Som Lejonkungen säger, katten rymmer inte han skapar sig ett äventyr och Tiger vet var han bor. Förr eller senare kliver han in igenom fönstret igen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar