söndag 20 maj 2018

Fuldans, findans, egen dans och underbar dans!


Utvilad efter helgen? Svar NEJ

Lycklig men trött, det var mitt tillstånd under gårdagen. Tung och seg i huvudet av ny kunskap, inspiration, anspänning och tidiga morgnar. En kropp som arbetat sig igenom varenda cell, ett hjärta som ler och ett huvud som ber om vila.

Vi placerade oss med ögonen slutna på golvet. Musik sattes på och Queens Bohemian Rhapsody flödade ut genom högtalarna. Spelade ingen roll hur trött min kropp var, automatiskt så började den röra sig.


Fuldans, findans, egen dans och underbar dans! Utan att krocka eller ramla in i någon annan rörde vi oss utifrån våra egna kroppar. Shake it, shake it, shake it.

Under låt nummer två uppmanades vi att öppna ögonen och dansa tillsammans. Energinivån stegrades, vi sjöng med och lät oss befinna oss i det sprakande nuet som vi skapades tillsammans.

Därefter fick vi lägga oss på rygg för att vila DÅ kom huvudvärken inrullandes med tung lastbil. Mitt huvud dunkade så jag trodde att det skulle sprängas.

En kursare räddade mig. Jag fick en tuggvänlig alvedon och hokus pokus så försvann det tunga artilleriet. På nytt född kunde jag avsluta gårdagens kurs aktiviteter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar