torsdag 4 juli 2019

Bikini ...


Idag är det tydligen internationella bikinidagen. Känns som jag bangar på den dresskoden. Temperaturmässigt föredrar jag lite mer tyg, värmande plagg hellre än just bikini. Säger bara att gårdagens 14 grader bjuder in till jeans inte badkläder. Så just nu: hellre skyla än visa hud.

Men ...

Snart kanske jag drar på den tvådelade strand outfiten igen? Senare idag ska det planeras eventuell sista minuten resa. En veckas äventyr lockar, inte för att jag egentligen har råd utan för att ladda batteriet tillsammans med en kär vän.


Miljöombyte. Vila. Yoga. Äta. Upptäcka. Utforska. Planera. Samtala.

Låter som ljuv musik i mina öron och en veckas semester, det är jag värd. Mannen uppskattar att slippa åka till värme och sol så han ger tummen upp.

Vi får väl se vilka resor som erbjuds och om vi kommer iväg? Jag har i alla fall ordnat vikarie så förutsättningarna är de bästa. Ett önskvärt äventyr är Albanien. Har velat åka dit sedan gränserna öppnades, ja faktiskt sedan jag läste Tintin & hajsjön (för typ tusen år sedan).

Om det är meningen att det ska bli en resa så kommer vi att hitta en som tilltalar oss, det blir som det blir! Spännande. Fortsättning följer ...


Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar