fredag 12 juli 2019

Var ÄR den gula bilen???


Vi är med om något udda (för oss). De sista två veckorna har vi knappt fått någon post? Citymail levererar varje förmiddag men PostNord???

Mannen har två gånger pratat i telefonen och frågat om anledning till att vi varken sett eller hört den gula bilen? Han vet att det fanns ett förslag där posten önskade att få leverera färre gånger denna sommar men att det är typ olagligt och att de måste sköta sina åtaganden.

Så var är posten?


Sonen väntar på försändelse och mannen får brev långt efter det att de borde lagts i lådan. Mystiskt ... Det är 19 mindre villor i vårt område och det känns som att vi hamnat i någon variant av Ingenmansland. Bortglömda, satta på väntelistan.

För det kan väl omöjligt vara bara VI som ratas? Nä ... då skulle vi sett bilen passera.


I förrgår (när mannen pratat med PostNord) så dök en mindre bil upp och levererade kl 19:30. What? Har aldrig tidigare, inte ens under högsäsong kring jul,  uppmärksammat postservice så sent.

Visst det är semester, många är lediga och bortresta MEN inte alla. Några arbetar eller så är de kvar av andra anledningar.

Så VAD håller posten på med?

Mycket tveksamt om jag ska skriva under på att de gör sitt jobb. Att få leverans en gång i veckan, på torsdagar, när vi bor inom stadsgränsen. Nä ... bättre service betalar vi för!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar