måndag 15 juli 2019

Efter sol kommer regn ... eller hur är det vi säger?


Oavsett så stämde detta uttryck just igår. Himlen bokstavligen öppnade sig och hällde ner mängder av vatten. Om vi ser det från den positiva sidan så slipper vi vattna i trädgården. Och helt ärligt så är det skönt med innedagar, dessa ger möjlighet att hinna ikapp.


Fast så kände jag inte igår. På min todolista (som var längre än den normalt sätt brukar vara) stod för många punkter. Jag fick välja bort och istället fokusera på det viktigaste, i detta fall sånt som jag tycker är mindre roligt (läs: tråkigt), det vill säga städa, tvätta, handla och spendera mycket tid i bilen.

Tänkte att jag skulle se det som en semesterdag men i mitt huvud gick det inte ihop, ledighet brukar betyda mindre måsten och just igår var min uppgift att beta av en nödvändighet efter den andra.


"Att driva B&B" innebär arbete. Precis som allt annat så har myntet två sidor, det som är roligt och det som är mindre kul. Välkommen till verkligheten Mia! Haha :)

Det går ingen nöd på mig. Jag har det bra, är en människa som alla andra och får stresspåslag precis som andra när uppgifterna hopar sig och jag inte riktigt kan styra när, vad och hur. Belöningen för mig/oss är att jag får hänga och umgås kort men intensivt med mina syrror, det är för mig den bästa presenten!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar