fredag 5 juli 2019

I sista minuten?


Det här att boka resa har sina utmaningar. Bara att veta VART vi vill åka kan vara värt att fundera över innan själva sökandet startar? Om svaret är till sol och bad så godkänner få sökningssajter det.

Så hur gör de som kan?

Vi testade alla kända och okända reseguider för att enkelt och snabbt hitta något som passar men det var som att vi trasslade in oss själva.

NÄR vi önskar resa kunde vi enas om samt HUR men destinationen spelar egentligen mindre roll, det är framför allt budgeten som styr samt våra (i dagsläget) ekonomiska förutsättningar. Längden på frånvaron hemifrån var också glasklar.


Destination? Tja, den beror väl på prisläget!?

Vi kollade "sista minuten" men det gav ytterst lite och priserna var oftast skrattretande höga. VAR hittar de som "kan" sina billiga resor?

En resa som bokas dagarna innan eller dagen innan borde i rimlighetens namn kunna räknas som en "sista minuten" resa men då borde också priset sjunkit ordentligt ... eller???

Efter att ha googlat, letat och scrollat så beslöt vi att pausa, ha lite is i magen och hoppas på bättre tur i morgon. Då när vi är en alternativt två dagar ifrån vår önskade avresa. Håll tummarna!

Fortsättning följer ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar