lördag 20 juli 2019

"Pippi kostymen" på, check!


Det är när jag vågar som det händer grejer. Antagligen ingen unik iakttagelse men just nu ett synbart faktum.

Den här bloggen kommer att handla om min Youtube kanal så har du ingen lust att läsa vidare så kan du stoppa här.


Trots att jag vet att jag inte tillhör "Youtube generationen" så har jag ändå undrat över hur min systerdotter lyckas få så många följare på sin kanal? Hon är tolv år. Svaret är att hennes vänner och kompisars kompisar är där ... vilket inte mina är.

Så hur gör jag då för att få fler yogisar att hitta mina videos?


Pratade med sönerna, framför allt Astronauten som är ordentligt allmänbildad och har koll på det mesta. Han ställde den mycket adekvata frågan: "Hur marknadsför du och i vilka kanaler publicerar du?"
"Mina egna" svarade jag och han skakade på huvudet.
"Du måste tänka större! Var skulle du kunna nå de som inte är dina vänner? Nationellt?"
Vad jag insåg under vårt snack var att jag behövde sätta på mig Pippikostymen och våga ta plats, visa vad jag har att erbjuda ... som dessutom är helt gratis!


Igår gjorde jag det!!! Publicerade och länkade till min Youtube kanal på två stora communitys. Det tog inte många minuter förrän jag hade ökat antalet prenumeranter med 20 stycken!?!

Och ... jag hade inte ens behövt brösta upp mig, inte skrivit att jag är bra eller på något sätt framhållit mig själv (det som jag tycker är svårt). Jag hade enbart upplyst att det finns en Youtube kanal som erbjuder yogavideos för de som kanske inte kan ta sig till en studio i sommar. En telefon med uppkoppling är allt som behövs.

Yoga gratis och om du vill så klicka gärna på prenumerationsknappen. Kan med ett stort leende meddela att sonens tips fungerade. Jippi!

https://www.youtube.com/channel/UCCm5joioNzbR74QNh6soygQ?view_as=subscriber


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar