tisdag 30 juli 2019

Snart!


Alltså jag kan knappt vänta ... känns som om det vore ett år till fredag.
Vad händer då kanske du undrar? Ja, vad kan hända då? Svar: något mer än vanligt fredags mys om du frågar mig.

För fyra månader sedan fick jag äran att vara med i en musikvideo. En twistad och skruvad filmning som var enormt rolig att få vara en liten del av, typ statist.

Jag som ÄLSKAR att klä ut mig, att leka och att agera! Min födelsedag (ja jag fyllde år denna kväll) kunde inte ha tillbringats på bättre sätt. En riktig happening.

https://www.instagram.com/p/B0i4Z1ilnsE/?utm_source=ig_web_copy_link

På fredag släpps videon! Singeln släpptes i maj (om jag minns rätt). Efter det har massor av arbete lagts på att klippa och skapa den bästa varianten av Scarlet Hunts nya video till låten End in blood. Bandet är grymt begåvade och min vän, "fronfiguren" är den häftigaste av kvinnor och en cool förebild. Det är förresten hon som lärt mig allt jag kan när det gäller att skapa Youtube kanal med videos och tillhörande thumbnails.

Två dagar till får jag alltså vänta innan jag kan njuta av Scarlets nyaste video. Jag räknar typ ned timmarna. Vi hade sååå roligt den kvällen ... i alla fall jag. Ska bli spännande att se hur mycket min statistroll syns, mycket eller lite? Svaret får jag på fredag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar