måndag 5 augusti 2024

Eftersom jag inte beställt på nätet fick jag



Spännande när varorna du beställer är billigare (sammanlagt) än själva frakten (vilken i första läget utlovas vara gratis) ...

Nåja, jag börjar från början, vi behöver testtabletter för att kolla vår vattenkemi i poolen. Tidigare har jag alltid åkt till poolbutiken och handlat över disk men de är både dyra och har gjort bort sig ordentligt vad gäller kundbemötande så vi undviker dem så mycket som det går.

Googla, sa mannen och jag gjorde det för någon vecka sedan. Upptäckte på nätet att Biltema tydligen säljer testtabletter både för klor- och pH-kontroll. Perfekt tänkte vi och åkte dit. Problemet med dessa var/är att det är en kombinerad tablett vilket innebär att vår testavläsare inte kan användas. Köpa ny? Nej, varför?!



Så igår var det dags och eftersom jag inte beställt på nätet fick jag ta tjuren vid hornen och åka till poolbutiken. Slut ... kommer ny leverans på torsdag.

Väl hemma igen satte jag mig vid datorn och googlade. Visade sig att så fort jag landade på en hemsida så höjdes priset ordentligt när frakten las till. Räknade fram och tillbaka och hittade sedan en leverantör som var ordentligt billiga, 72 kr för 40 tabletter ... sen tillkom frakten på 75 kr. 

Trots allt så inser jag att detta ändå blir billigare än att åka till poolbutiken på torsdag och köpa samma artiklar.

Lite lustigt är det dock då varorna inte väger någonting, jag skulle kunna stoppa allt i ett kuvert och betala för ett enkelt frimärke ... det kostar inte 75 kr.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar