söndag 4 augusti 2024

Hur kan det inte finnas färska croissants?



Så är vi tillbaka efter en mysig tripp till kusten och det spahotell vi spenderat ett dygn på. Vädret kanske kunde varit bättre men det dög. Vi slapp regn och temperaturen var helt okey.

Att få vistas i naturen, vid vattnet är vad jag älskar, mitt sanna element. Promenera längs små vägar, på sand och över stenar. Möta en svan då jag tidigt smög iväg för att ta ett morgondopp innan frukost. Alla sov, alla utom jag och svanen. Du ångrar aldrig ett bad, sägs det och under denna helg så har det varit alldeles sant. 

Plockade med mig färska hallon till mannen. Bytte om till torra kläder och gick därefter för att äta frukost. Älskar hotellfrukost!!! 

Det mesta var tipp topp, typ allt utom tevattnet som var ljummet?! Samt avsaknaden av färska, nygräddade croissants. Hur kan det inte finnas croissants??? Just precis det som undertecknad alltid längtar efter under en hotellfrukost.



Smolk i bägaren ... 

Croissants i all ära men tevattnet var faktiskt värre. Bytte till kaffe, det var hett men önskade te och mannen som enbart dricker det blev smått frustrerad. Han löste problemet med att koka upp te på rummet efter frukosten, inte samma lika men fick vara good enough.

Vi är dock väldigt nöjda med vår vistelse och önskar den inte ogjord. Hotellet med sitt spa samt omgivning får trots allt högt betyg.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar