måndag 19 september 2016

I trosor och bh

Så har jag lämnat min barndoms stad, mina systrar, deras män och barn samt andra som för alltid har en stor plats i mitt hjärta. En helg fylld av kärlek och värme. Men ... borta bra - hemma bäst.


Under gårdagen gjorde jag studiebesök i den butikskedja som jag snart arbetar för. Gled in och hälsade, presenterade mig och mötte två trevliga kvinnor. Den ena med samma tjänst som jag snart axlar samt butikschefen. Kul att ha namn och ansikte på de som arbetar i min hemstad.

Vidare har det klippts hår. Syrran fick för sig att jag skulle klippa henne. Okey ... Hon var övertygad om att det skulle gå alldeles utmärkt, själv var jag mer tveksam. Kände mig ringrostig, visst har jag klippt henne men det för typ 100 år sedan.

Eftersom syrran litade 100% på att jag skulle göra ett bra jobb så var det bara att köra. Fördelen är att vi båda är lockiga så eventuella misstag syns inte lika mycket.

Fram med pall, frisörcape, sax, kam och blomspruta. Av med allt utom underkläder. Klipp, klipp och voilà, klart! Fick godkänt och så bytte vi plats. Syrran som klipper sin familj gjorde nog ett bättre jobb, klippte till och med upp mitt hår lite grann. Det enda som saknades var slingor men eftersom vi var utan färg så föll den detaljen bort.

Lite korthårigare kunde vi dricka vårt eftermiddagskaffe i solen och njuta av de sista timmarna tillsammans (för denna gång).

Tillbaka på hemmaplan har jag ytterligare några dagars ledighet innan det "nya" livet påbörjas.


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar