måndag 5 september 2016

Yoga workout


Med min nya blip kommer jag i god tid till yogastudion. Letar med ögat efter ställe att låsa upp ytterdörren med min lilla blå plastbit men hittar inget. Konstigt?

Provar att sätta blipen mot dörren, bara så där, provar sen att sätta den i en glipa vid själva dörrlåset men ingenting händer ... såklart. Får väl vänta.

Jag backar ett steg och ser en liten stolpe med en platta, där är den! Fiskar upp blipen igen och lägger den mot. Inget händer? Jag ser hur färgat ljus blinkar till från grönt till rött. Men???

Provar igen, samma resultat. Jag tittar på blipen och ser att färgen är svart. Oops, den går till jobbet! Jag byter och provar den blå. Hör hur låset går upp och jag glider in.


Ikväll är det dags för yoga workout, vilket visar sig vara en variant av tabataträning. Vi värmer upp med Solhälsningar och sen utövas åtta rörelseserier/yogaasanas. Vi ska hålla varje flöde i en minut innan vi vilar lika länge. 60 sekunder är längre än vad många tror.

Vi kör två omgångar av de åtta "stationerna". Säger bara svettigt värre! Peakposition är huvudstående. För några är detta första gången och jag märker att jag behöver släppa min egen träning och hjälpa vår lärare som får svårt att vara på flera ställen samtidigt.

Vår första klass gav mersmak, tufft men roligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar