måndag 1 januari 2018

En vacker skönhet ligger att dö på innergården


Efter att ha invigt 2018 med paraply i regnblandad snö ( har ALDRIG hänt tidigare, "paraply användningen") under nyårsnattens fyrverkeri så har jag/vi städat bort varje spår av jul.


När vi ändå var på gång så kände vi att det var lika bra, att möta kaos med mer kaos. Vår stackars Tiger har legat under soffan, han gillar inte förändring. Tror dessutom att han kan ha blivit skrämd av något, antagligen fyrverkerismällar, för något har gjort honom rädd.

Vår gran ligger nu på innergården, den är inte sorgsen och barrlös utan fortfarande lika fin som när vi köpte den på torget. Mannen har vårdat den noggrant, dagligen. Tror att vi sagt adjö till den vackraste gran vi någonsin pyntat.


Kartonger har fyllts med julpynt. Filtar, dukar, kuddar och girlanger har försvunnit ned i sina lådor. Adventsstjärnorna lyser fortfarande i fönstren men det finns en morgondag, allt behöver inte ske på en gång.

Tiger har motvilligt krupit fram och tycker nu att det är hans tur att få vår fulla uppmärksamhet. Magkliande står på "to do listan"

Hej svejs
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar