lördag 20 januari 2018

Håll koll på plånboken!


Söndag morgon och det är endast jag och Tiger som är vakna, mannen sover liksom en stor del av huset där vi bor.

Morgonstund har guld i mund, tycker framför allt Tiger som vill ha frukost serverad samma tid varje dag. Att få mat, leka en stund med en av alla de "bollar" han samlat på sig och så bli kliad på magen ... det är livet enligt vår katt. När målen väl är uppfyllda så går han och lägger sig, för att sova.

Själv har jag en blogg att skriva. Med en hand på Tiger och den andra på tangentbordet jobbar jag. Skulle gärna ligga kvar i sängen men framför mig ligger en arbetsdag.

En frusen och ovanligt kall januari söndag, vit och vintrig, det blir att klä sig ordentligt.


I REAkaoset på jobbet har vi fått reda på att ett par kunder blivit bestulna. De har tyvärr inte haft full koll på sina plånböcker och blivit av med dessa. I vanliga fall är vi lyckligt förskonade från detta men under dagar då halva reapriset lockar dyker även andra typer av kunder upp och situationen gör emellanåt tjuven.

Usch! Det är tråkigt och obehagligt att äldre damer ska behöva bli av med sina plånböcker! Vi kan inte göra så mycket annat än be alla ha koll på sina tillhörigheter, vara extra uppmärksamma samt hjälpa till med det vi kan på plats.


Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar