onsdag 31 januari 2018

Den gröna kuren, dag 2


Jag mår skit ...
Jag är hungrig och illamående om vart annat ...
Känner inte igen mig själv.

Astronauten varnade mig, han sa "testa men du kommer att bli slö och orkeslös utan kolhydrater".

Har påbörjat en grön kur, en detox som ska hjälpa mina tarmar och min mage att svälta ut elaka bakterier som bosatt sig inuti mig.

Allt började så bra, kände mig lätt i kroppen. Min tillit var stor eftersom jag tror att kroppen kan läka sig själv om den får rätt vägledning. Handlade tabletter (tillskott) och pulver i hälsokostbutiken för 750kr! (Har inte råd men nu handlar det om min kropp så då är det bara att bita ihop)


Lagade en god lunch med massor av gröna grönsaker, wokade dessa med kött och kände att det här kommer att gå hur enkelt som helst.

Trodde jag.

Det är tabletterna och kokosoljan som gör mig illamående, den sista ska jag äta matskedsvis som mellanmål!?! Meningen är att kokosoljan ska skydda magens slemhinna men just nu gör den mig olustigt illamående.


Att inte få äta kolhydrater gör mig hungrig, anledningen är att de är tillhåll för de elakartade bakterierna som lever på jästsvampar. Inget socker, okey det klarar jag MEN det innebär ingen frukt. Jag som äter massor av bananer. Dessutom inga röda, gula eller orangea grönsaker för de är söta.

Blir inte mycket kvar ...

Ägg, kött, fisk, gröna grönsaker, bönor, nötter, smör, olivolja och OST, dessa ingredienser är okey men varje måltid känns som om den haltar, att den saknar något, det där som ger mättnadskänsla.


Mannen kom hem med semlor, han visste om min detox men inte att jag påbörjat den samma dag. Min semla står kvar i kylskåpet, mannen får äta den senare.

Jag tänker att jag måste ha tålamod. I min kropp pågår ett inbördeskrig där jag bestämt att de goda ska vinna! Just nu protesterar alla mot ordningen och det är fullkomligt kaos. När de goda bakterierna växer dig starkare så antar jag att illamåendet försvinner.


Allt kommer att bli bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar