måndag 1 januari 2018

Operation röjning


Vi kommer att påbörja det nya året på samma sätt som vi avslutade 2017, med att rensa.

Inför visning av lägenheten behöver vi "lufta ur" klädkammare och garderober, inget som görs på en kafferast hemma hos oss. Jag är nämligen mindre bra på att slänga, är mer en "det här kan vara bra att ha" person.

Igår flyttade mannen ut ALLT som stått på golvet i vår klädkammare. Hela hallen blev kaos! En slänghög, en för återvinning och så en yta för det som ska sparas. Vi kunde ganska snabbt rensa det som är vårt ... sen tog det stopp. Vi behövde assistans av våra söner men de hade redan dragit iväg för att påbörja nyårsfirandet med kompisar.


Kidsen får därför inleda detta nya år med att gå igenom träningsväskor, skor och diverse kläder, till dess får vi leva mitt i kaoset. (Tur för oss att endast Tiger firade in 2018 hemma, även om till och med han undrar vad vi egentligen håller på med)

När vi förvandlat hallen till soptipp så fortsatte vi längre in i lägenheten. Våra stora dubbelgarderober i sovrummet stod på tur. Nytt kaos men innan vi lämnade hemmet för nyårsfirande så städade vi bort röran. Kändes smart att lämna sängen fri från skräp så vi bara kunde glida ned mellan lakarna när vi ville sova.

Så idag fortsätter vi ... operation röjning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar