måndag 8 januari 2018

Monkey mind


Många järn i elden samtidigt ... så ser mitt liv ut. Ärligt tror jag att hälften av mina åtaganden hade varit tillräckligt just nu, mer rimligt.

I slutänden ror jag iland uppgifterna, det är jag helt övertygad om. Önskar bara att de inte var så många, på så olika plan/nivåer eller så omfattande. Känner mig lite trött.

För tillfället är det en buisness booster (vilken jag ska hålla i) som är mest otydlig. Idag ska jag sätta mig ned och försöka reda ut ramarna. Strukturera upp innehållet, göra en tydlig plan och påbörja skrivandet. Fortfarande har jag gott om tid så allt kommer att gå bra ... det har jag bestämt (i mitt huvud).


Emellanåt stör tvivlet mig, knackar på och undrar vad jag håller på med? Tänk om jag misslyckas?!? Klarar jag verkligen av detta? För vad kan jag???

Och? Om jag levererar mindre bra, typ gör en flummigt och otydlig presentation, då är det kanske det bästa som kan hända mig? Eller? Alltid lär jag mig något.

Ur kaos ska jag (denna förmiddag) skapa en workshop/föreläsning. (Har brainstormat så det finns ett skelett.) Samla ihop pusselbitarna och sammanlänka dessa så en bild växer fram. Målet är att de som så småningom lyssnar känner att de får något med sig hem.

Vi får väl se hur det går. Hårt arbete är det enda som gäller. Dags att sparka igång!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar