lördag 15 september 2018

En inbyggd Skalmanklocka


Äta, sova, vila ... repeat. Återhämtning i myrsteg men det går framåt. Varje litet myrsteg räknas! Tänk dig en inbyggd Skalmanklocka.

Det vi vet är att sömnen inte fungerat tillfredställande, inte haft den läkande kraft som den normalt sätt har. Batteriet laddas långsamt ur och skulle om du vilja ha en quickfix så borde du helst byta. Men vi är inga maskiner ...

Microcirkulation och återskapandet av ATP kan behöva hjälp. Restorative yoga, korta promenader och massage är välgörande. Tid i naturen helande liksom närhet. Så en dag i taget.


Läste i morgontidningen om en kvinna på 86 år som började dansa balett när hon var 80! Nu snackar vi #TANTKRAFT. Wow, vilken dam. I hela hennes liv har hon drömt om att få dansa balett (något hon tvingades lägga på hyllan som liten), så hon började när tillfälle gavs ... vid 80.

Det är aldrig för sent! Så viktigt att lyssna på sina drömmar. Finns inga hinder om du verkligen vill (kan vara lättare eller svårare) men det är alltid vi själva som tar beslutet.

Så om du heter Barbro, Dagny eller något helt annat, DU inspirerar! Du visar att åldern bara är en siffra på ett papper och att det är motivation och vilja som visar vägen mot målet. Tack!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar