söndag 26 maj 2019

Hesa morgonröster som sjunger ...


En söndag för återhämtning. En söndag att fylla på med kärleksfull energi. En söndag att göra allt och ingenting på.

Mors Dag ...

Jag blev ordentligt ompysslad och behövde inte göra någonting annat än vara mig själv. Den där jobbiga uppförsbacken som jag skrev om härom dagen har planat ut och nu är livet så där skönt igen. Att vara lyckligt lottad med en familj som älskar mig är något jag är enormt tacksam över, det är verkligen ingen självklarhet.

Att få höra hesa morgonröster sjunga, se en flagga vifta och få ett paket inslaget i en stor handduk är en lyx, uppförsbacken upphör direkt (om den fortfarande dröjt sig kvar) och solen tittar fram genom den blygrå molnbarriären som öppnat dammluckorna för hällregn.


Mannen har lagat all mat, diskat och fixat present. Lejonkungen hjälpte till och Astronauten ringde från den stad han just då besökte.

I handduken låg en gammeldags resväska, en liten, röd med svarta beslag och storstäder textade över fram och baksida. Ett loppisfynd. Ett nytt roligt "designföremål" till vårt personliga hem. Väskan var dessutom fylld med kaffekapslar från Nespresso och vinflaskor. Mina älsklingar vet vad jag gillar!

En söndag att kunna ägna åt egen träning, klassplanering inför nästa vecka samt familj. Röstat hade vi redan gjort (EU-val) vilket kändes väldigt bra, nästan för bra för att vara sant.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar