tisdag 28 maj 2019

Redan?!?


Jag har ett dilemma. Vårterminen när det gäller yoga (på flera av stadens studios) går mot sitt slut redan denna vecka??? Väldigt tidigt tycker jag. Hela juni räknas som sommar ...

I mitt huvud tänker jag att ett sommarchema kanske börjar i och med skolavslutning eller ännu hellre runt Midsommar men så är nu inte fallet. Helt ärligt känns det som att terminerna (från år till år) både börjar senare och slutar tidigare, med andra ord så krymper tiden.

Som anställd blir jag utan jobb ... inte så kul. Borde för länge sedan tänkt ut en plan men har i ärlighetens namn inte fattat slutdatum, vilka knappt presenterats. Hur som har allt varit ganska oklart. Så nu i elfte timmen behöver jag fundera hur jag ska överleva.

En plan behövs och det typ NU!


Något som är enkelt är att flytta ut yogan till exempelvis en park. Om jag är smart så kollar jag intresse och sätter en tid som inte konkurrerar med större aktörers yogautbud.

Om du som läser detta är intresserad av att yoga med mig så hör av dig. Plats, datum och tid går att lösa, jag är förhållandevis anpassningsbar. Har du dessutom en favoritplats som du tänker skulle passa perfekt så föreslå den gärna.

Finns även möjlighet att önska typ av intensitet det vill säga soft/lugn, flödande, mer basic, teknik, utmanande eller yin ...

Puss & kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar