tisdag 14 maj 2019

Positiv energi sprider bra vibrationer


Förra veckan skrev jag om en inställd workshop, få anmälningar och enstaka elever på klasser, det tänker jag inte göra idag.


Igår på min ordinarie kvällsklass så dök både de ordinarie, nybörjare och gamla bekanta upp. Salen fylldes av positiv energi och klassen blev riktigt lyckad. Jag njöt av varje sekund.

Det var härligt att träffa de tidigare yogisarna som av olika anledningar uteblivit. Livet är ständigt föränderligt, emellanåt skiljs vi åt för att eventuellt återförenas vid ett annat tillfälle, som igår.

De tvivel runt min egen roll som yogalärare, de som knackar på när eleverna blir få, försvinner och jag känner mig trygg. En varm våg av kärlek sprider sig i kroppen som då helst vill hoppa och studsa av glädje.


Det där tvivlet kan gärna få checka ut, ge sig av och försvinna. Det gör inget gott, skapar enbart frågetecken och oreda ... jag som gillar ordning.

Helt ärligt är jag alltid förberedd (planerade klasser) och har efter (snart) två terminers undervisande landat på mina fötter. Livet känns "rätt", jag är på den plats jag vill vara.

Skulle kunna sammanfatta känslan med ett ord: TACKSAMHET


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar