onsdag 31 maj 2023

DELA är tematIgår kom Lejonkungen "hem" ifrån London, inte för att stanna utan enbart på besök om än en väldigt kär visit. Anledningen är en nära väns examen samt ett okey från sonens handledare (att plugga på distans i nästan två veckor). Det fina är att nu finns även möjlighet att närvara vid kusins examen. 

Lycka att få hänga tillsammans igen (även om vi får dela honom med alla vänner som också längtar). Slapp till exempel hämta på Arlanda då polare erbjöd sig och vilka är vi att säga nej. Dela är temat.Men ...

ingen regel utan undantag, i detta nu när jag skriver (då när sonen borde landa på Arlanda och bli hämtad av sin polare) så sitter Lejonkungen på Gatwick igen. De lyfte men fick flyga tillbaka, något var fel med planet?
Åh nej ... vi som längtar så! Kompisen som erbjudit hjälp. Sonen som tänkt att han borde varit framme. Tillbaka på ruta ett. Frågetecknen är många och svaren få. Hur länge dröjer det innan planet är startklart? När kan det lyfta? Behöver de byta? Kommer de iväg ikväll? Eller måste de övernatta?
Har precis fått svar. Lejonkungen landar någon gång på småtimmarna om allt går enligt den nya planen. Det får bli taxi så mamman (läs undertecknad) slipper köra alltför trött ... i mörker.

Så nu när du läser detta sover sonen kanske i sin säng eller så har han hunnit vakna? Vem vet? Vad jag däremot vet är att han är efterlängtad (av många) och att vi behöver dela med oss.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar