måndag 8 maj 2023

True story



Sann historia, om en värld som få av oss lever i ...

Vår gäst berättade om sin kaotiska resa från London till Stockholm. Hon arbetar inom mode och marknadsföring. Ett hektiskt med roligt jobb och beskriver det som att "leva sin dröm". Hur som så är mötena många med allt ifrån mindre kända personer till världsartister. Event ska planeras samt genomföras samtidigt som de måste hålla sig uppdaterade på nya influenser och svängningar. Deadlinen är ofta kort och många bollar är ständigt i rullning.

Alldeles nyligen frågade en stylist om någon kunde flyga till Sverige med en av de absolut största världsartisternas scenkläder? Vår vän funderade en sekund och svarade att det var möjligt (hon hade nyss gjort samma typ av resa för denna artist men då till Paris). Biljett bokades samt skickades. 

Från och med nu kallar jag vår vän X. Hon ringde Lejonkungen som senare ringde mig. Allt gick otroligt snabbt. Kanske skulle X kunna träffa oss?



Bagaget som skulle tas med anlände till lägenheten. En enormt stor låda!? Tänk dig en smal säng inpacketerad. Alltså hur skulle detta gå och hur hade egentligen stylisten tänkt?

Ubern som anlände kunde omöjligt få in lådan. Ny bil tillkallades, en modell större, den lyckades stuva in lådan. På flygplatsen däremot blev det stopp igen, det gick inte att scanna paketet då det inte gick in under scannern, dessutom fanns det ingen plats i bagageutrymmet eftersom  X flyg var ett "vanligt" passagerarplan.

Stresspåslag! Hur hade stylisten tänkt? Antagligen inte alls ...

Samtal gjordes och till slut, efter många om och men skickades lådan på annat sätt under tiden som X satte sig på sitt flyg och kunde andas ut. 

Nu är både hon och jag nyfikna på den outfit som ska bäras på scen och som tydligen inte gick att packa ner i vanliga väskor.



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar