onsdag 10 februari 2016

Det försvunna spelet

Fick ett sms av yngsta syrran igår, vilket varje gång är som julafton (att höra ifrån henne). Hon beskriver att även de verkar ha drabbats av årets influensa. Det är inte allt som står i messet, jag fick både en förfrågan och ett uppdrag.


För över tio år sedan spelade syrran ett leranimerat dataspel med mina grabbar och deras äldre kusiner, The Neverhood. Vem som älskade detta kluriga spel (som idag är kultförklarat och har egen sida på Facebookmest) mest är ovisst. Syrran sålde in det bra till sina fyra systersöner.

Bland virus och bakterier har hon letat hemma hos sig men hittar endast ett tomt cd-fodral, i vilket spelet borde ligga. Då minns hon att mina kids fick låna spelet för att lösa gåtan och ta sig i mål. Vi snackar 10-15 år tillbaka ...


Mitt uppdrag är att tillsammans med yngste sonen gå igenom våra gamla kartonger på vinden! Hitta spelet och skicka det med posten i ett vadderat brev. Ooops

Jag snackade med yngste sonen igår och förberedde, sa att han måste hjälpa till, detta är inte enbart min uppgift. Nu är det syrras egen son som står på tur att få spela detta kultförklarade spel.

Så nu vet vi vad vi ska göra på våra lediga stunder, leta efter The Neverhood.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar