tisdag 9 februari 2016

En dag till som frisk!


Igår kväll blev mitt och sonens filmmys äntligen av! Omlindade av filtar tände vi ljus och kröp upp i var sitt hörn av soffan. Härligt!

Visst sonen är fortfarande hemma och sjuk och har inget större behov av annat än vila, min konkurrens är i stort sett obefintlig. Spelar ingen roll, jag tar tacksamt emot det jag får och njuter av stunden.

Idag är en annan dag, jag börjar sent och det känns just nu som en vinstlott. När väckarklockan ringde dunkade huvudet och efter frukost beslöt jag att krypa tillbaka ned under täcket igen, bara för att jag kunde. En huvudvärkstablett senare halvslumrande jag i en timme, det gjorde susen och jag kände mig fräschare. Ett yogapass, en dusch och nu en kopp te till bloggen.


Jag är lyckligt lottad som kan ta dagen som den kommer just idag, hinner softa och vila i flera timmar innan det är dags att promenera till jobbet. Har endast en bokning i kalendern, lunch med en nära vän men det är feelgood tid så det räknar jag som boost.

Kanske kommer huvudvärken tillbaka kanske slipper jag den? Hoppas så klart på det sista eftersom jag lovat mig själv att fightas mot viruset. I köket har vi lagrat upp med ett berg av citrusfrukter som bara väntar på att bli uppätna.


Prio just nu, dessa dagar då jag och mannen bockar av alla vi klarar oss från att insjukna i influensa, är att lyssna på kroppen. Säger den SOV så kommer jag att lägga mig även om klockan bara är åtta på kvällen.

Frågan är hur jag gör om den säger: skippa träningen!? Måste lyssna då med, jag vet ... är bara så mycket svårare för mig. Lovar försöka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar