måndag 22 februari 2016

Please, nästa steg tack

I morse när jag fylld av förväntan skulle gå på dag ett i andra veckans meditationskurs så stötte jag på problem? Veckan var låst?


"Gör klart alla moment från föregående vecka så kan du gå vidare", läste jag och fattade ingenting. Kursen är fylld med olika textdokument och ett antal videosnuttar av varierande längd. Vad jag minns så har jag både läst samt tittat på filmerna.

Jag körde förra veckans meditations program ännu en gång och skickade därefter iväg ett mejl för att få support. Vad kunde jag rimligtvis ha missat?


För att ha mitt på det torra så läste jag återigen dokumenten och kollade igenom de filmer som jag inte mindes lika väl. Kanske handlar allt om vilken tid jag genomförde första meditationen? Blir det Sesam öppna dig när exakt rätt klockslag infaller?

Efter någon timme kommer supportsvaret. De skriver ungefär som jag funderat om klockslag samt undrar om jag sett alla filmer från början till slut? Lovar dock att hjälpa mig.

Så nu handlar allt om tiden ...

Jag kollar igenom alla filmer ännu en gång och väntar. Frustrationen lurar under ytan men jag försöker vara tålmodig. Det löser sig, snart ... hoppas jag.


Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar