torsdag 4 augusti 2016

Att kavla upp ärmarna och "köra"


Vissa dagar är det bara att bita ihop och börja, igår var en sådan dag. 114 ullkappor skulle ut i butiken och för att göra det möjligt så krävdes ett rejält omhäng.

Började med att krympa och flytta ihop utrymmet för rean samtidigt som jag välkomnade kunder och assisterade dessa. Äta fick jag göra en tugga i taget då butiken mer eller mindre hade ett jämt flöde av människor som önskade shoppa i den röra jag åstadkommit.


Efter lunch kunde jag ge mig på kapporna och nu var vi två. Sakta tog butiken form och provrummet tömdes, det kunde åter igen bli det lilla krypin för ombyte som det ska vara. Så trött men nöjd gick jag hem. Idag är det styling som står på min agenda ... ja såklart att möta alla våra kunder och finnas för dessa samtidigt! Grovjobb igår och finlir idag. Vill att butiken ska vara snygg och fräsch till "chefen" är tillbaka från semester.

Avslutade gårdagen med ett yogapass ute i gröngräset, i Botaniska trädgården tillsammans med vänner. Solen sken och läraren var för mig en ny bekantskap. Att få yoga i grupp kan vara något jag saknar då jag ofta sköter min egen praktik hemma, detta gav mersmak!


Fick låna cykel av en kompis, den var något för hög. Jag kände mig som ett barn som precis lärt mig cykla, då rumpan gled från sida till sida. "Du ser ut som Lotta på Bråkmakargatan!", sa min vän och log. Ja visst. Kände mig som den lilla tjejen också!

I natt behövde jag och mannen inte campa längre. När jag slet i butiken så körde han sitt arbetspass hemma under inspektion av katterna. Den nya sängen stod färdigmonterad och klar när jag kom hem. Vi bäddade och kröp ned under nyköpta lakan.


Ha en skön fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar