söndag 28 augusti 2016

Mot nya utmaningar


Igår var jag sjukt trött från det att jag slog upp ögonen till en stund efter middagen, förutom yogan i parken så gjordes inte många knop. Kroppen sa VILA och jag lyssnade. Mös på vår innergård, i solen med en bra bok, en latte och trevliga grannar.


Idag är energin tillbaka och jag testade Bend don't break yogapasset igen, 60 minuter bakåtfällningar, höftöppnare och intensiv rörlighet. Bäst att ta tjuren i hornen! Denna "överkurs" ska bli min favorit. Det gick bättre idag, kroppen svarade och även om jag är försiktig i vissa moment så fanns ingen känsla av att ge upp utan snarare det är möjligt. En dag kommer jag att ha ett flow och kunna göra alla asanas fullt ut även de mest intensiva. Ska boosta mina höfter och baksida lår, ge dessa massor av kärlek så kommer jag att lyckas.


Har annars hittat en ny utmaning, handstående. Här vet jag att teknik och mod i kombination med rätt  träningsupplägg är A och O. Har hittat en serie förberedande lektioner så det är bara att sätta igång, faktiskt så har jag redan börjat. Handleds- och benstärkande pass är avbockade denna helg. Det sägs att du kan behöva 2-3 månader på dig. Vissa lär sig säker snabbare och för andra tar det längre tid. Vet de som behövt flera år innan de vågat stå fristående, så mental träning ingår.

Jag älskar utmaningar! Det är verkligen underbart att få testa sina gränser och lära sig nytt, helst varje dag. Dessutom härligt att ha lite nya mål vad gäller min fysik.


Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar