fredag 20 januari 2017

TACK!


I den mini värld jag nu befinner mig, den lilla bubbla som är mitt liv ... nuet, så måste jag få uttrycka ett enda ord: TACK.

Dagar som skulle kunna vara totalt kaos, kunder som i ärlighetens namn har all rätt att vara förbannade och en framtid som är allt annat än förutsägbar ... så hade denna vecka kunnat se ut men har den det? Svar: nej.

Varje dag har jag gått till och från arbetet med ett leende på läpparna. I min värld har jag som måtto att presentera en snygg butik som är välkomnande och som ger lust att shoppa. Ett annat mål är att se till att mina arbetskamrater och våra kunder möts med respekt, att de blir väl bemötta, känner sig sedda och lämnar butiken med ett leende de med.


Hur än min framtid ser ut så ska jag avsluta denna konkursutförsäljning med flaggan i topp, för MIN egen skull samt för alla andras.

Är oerhört tacksam för de fina arbetskamrater jag har, som håller modet uppe och som har precis samma mål som jag. Vi blir starka tillsammans och mitt i kaoset blir livet en fest.

Jag vill tacka alla kunder som besökt vår butik. Inte för att jag tror att de läser min blogg (kunderna alltså) men för att ni kunder varit så förstående och trevliga. Ni låter er tröstas och skrattar hjärtligt åt mitt sätt att försöka vända det tunga till någonting mer hanterbart. Ni låter er fyllas av hopp, att sista ordet ännu inte är sagt och ni hänger snällt tillbaka de famnar med kläder ni provat. Ni lämnar butiken i samma snygga och städade skick som ni trädde in i den och det gör mig oerhört tacksam. Ni visar RESPEKT.


TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar