lördag 8 april 2017

Peace & love


Har typ baksmälla och är "dagen efter", det som inträffade i fredags sitter kvar.

Är oändligt tacksam över att mannen satte sig i bilen och hämtade yngste sonen som tagit pendeln in till Stockholm för att köpa vinylskivor med en kompis (själv arbetade jag sent).

Från Vancouver till attentat i vår huvudstad. Nu var det ingen fara med Lejonkungen, de hängde på Söder men han vittnar om kaoset som uppstod. Glömde för en stund att via sociala medier tala om att han var okey, vilket innebar att en av hans bästa vänner ihop när hon inte fick tag på honom ...


Det tog mannen 3,5 timme att köra fram och tillbaka, två tredjedelar av tiden användes till att komma fram, hemresan gick däremot snabbt.

Själv tillbringade jag fredagskvällen framför teven och såg alla nyhetsutsändningar. Är fortfarande grymt imponerad över polisens, räddningstjänst- och  sjukvårdspersonalens snabba agerande. Bra jobbat! Och alla underbara människor som ställer upp när det gäller!!!

Under gårdagen fanns ingen annan önskan än att bara hänga med familjen. En förmiddagsklass i studion med ett härligt gäng yogisar och sen "bara vara". Egentligen var tanken att arbeta med loggan men ...


Family first. Astronauten hänger i Riksgränsen i helgen och skickar häftiga vyer och filmer från det soliga pisterna. Han har det bra, där uppe i norr, långt ifrån terrorattacken. Det är njutbart att se honom och hans polare pulsa i djupsnö för att nå en topp och sen belönas med att åka off pist.

Jag känner en stor tacksamhet över allt ljust och fint som händer som motvikt mot det hemska. Det goda vinner alltid i sagorna och jag är övertygad om att det kan göra det i Sverige också!


Peace and love!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar