tisdag 19 september 2017

Eller vad sägs om: nanny som älskar att resa och köra Porsche!?!

Jag har hittat ett drömjobb, att söka!Ett arbete som jag skulle kunna drömma om men samtidigt inte riktigt räkna med att det "på riktigt" kom upp på seriösa jobbsajter.

Att få klä ut sig varje dag, få arbeta i en värld av magi och fantasi och få förmånen att lotsa runt andra, likasinnade. Wow!

 https://www.wbstudiotour.co.uk/recruitment

Om du kan Hogwarts utan och innan samt är serviceinriktad kan drömjobbet på Warner Bros snart vara ditt!
Om du kan Hogwarts utan och innan samt är serviceinriktad kan drömjobbet på Warner Bros snart vara ditt!
Foto: Warner Bros/IBL/All over press

Sökes: Harry Potter-älskare som vill jobba på Hogwarts

Tappade posten också bort ditt antagningsbrev till Hogwarts? Du är inte ensam. Men nu kan du som mugglare söka jobb på Hogwarts på Warner Bros studio. 
Är du en expert på de rörliga trapporna? Vet du hur du tar dig förbi Argus Filch och in till den förbjudna sektionen i biblioteket? Då är det här jobbet för dig! Warner bros studios rekryterar nu guider, försäljningsmedarbetare och lagerarbetare att jobba på Warner Bros. Studio Tours i London. 
Warner Bros studios skriver såhär om jobbet som guide: "Vi vill försäkra oss om att våra gäster känner sig välkomna och att de upplever den absolut högsta standarden av service i en intressant, nyfiken och säker miljö. Full träning kommer att ges till de kandidaterna som blir antagna".   
Några av kvalifikationerna är att du som sökande ska ha stenkoll på Harry Potter, vara service-minded och bekväm med att prata engelska. 
Det är dags att damma av kvasten och fylla på med bläck i gåspennan. Den 22 september börjar rekryteringen. 
Sök jobbet här!Dags att damma av mitt CV och packa väskan och flytta till London! Eller? Kommer antagligen INTE att vara ensam sökande ...

Kanske borde jag istället sikta på "en nanny som älskar att resa och köra Porsche"


Vi får väl se hur jag gör. Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar