onsdag 20 september 2017

Lyxigt bortskämd hela dagen ... because I'm worth it


Låter rubriken kaxig? Kanske? Oavsett så har jag återigen haft en oerhört härlig dag, en ledig sådan. Min intention som jag satte tidigt, tidigt före kl 06 var att reflektera och vara tacksam över allt jag har samt att försöka vara den bästa versionen av mig själv. Visade sig att det just denna dag (under gårdagen) inte alls skulle bli svårt.

Startade morgon på britsen hos min fransförlängare. Ompysslad. Kärleksfullt behandlad och boostad på alla sätt och vis. Ett par timmar senare hade jag en inbokad lunchdate med en annan vän, vilket visade sig bli en långbänk. God mat, till och med vin (på en onsdag) och flera timmars prat. Lyxkaffe och ytterligare djupdyk i våra respektive liv.


Den intention jag satte igår morse var allt annat än svår att hålla. Så oerhört tacksam över min underbara vän, mina andra vänner, min familj och allt annat som förgyller min vardag.

Fick ett sms från en yogakompis som fått hoppa in som vikarie för en yogaklass. Kunde jag närvara? Ja! Vad sjutton, bäst att hänga på när tillfälle ges ... jobbade ju inte.

Så kvällen avslutades på studion. Yoga för både kropp och själ. Egentid och självboost, nice.


Ha en härlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar