fredag 2 februari 2018

Den som väntar på något gott ... Dag 5


Jag mår inte illa längre, faktum är att jag mår bra typ som när jag i vanliga fall är mitt normala energifylld jag. Orkar till och med träna hårt. Schysst!

Måste ändå vidstå att dieter är tråkiga, egentligen ingenting för mig, känner mig styrd och gränsad. Trots det kommer jag att ro iland denna månad eftersom kroppen är min bäste vän och jag vill hålla länge.


Faktiskt äter jag bättre nu när ingredienserna blivit färre. Hela min kreativitet går åt att skapa så goda och mättande rätter som är möjligt. Som vanligt "free base:ar" jag, har inga recept utan skjuter från höften. Att det blir gott beror säkert på kärleken jag lägger ned. (Till vardags när tiden är knapp så slänger vi ofta ihop något snabbt, något enkelt.)

Lever på nötter till mellanmål och dricker massor av te. Saknar kaffe, en bit choklad och bananer men jag överlever.


Igår bjöd chefen på fikabröd på jobbet eftersom jag inte kan äta det så fanns det en påse nötter till mig. Normalt sett bryr jag mig inte om kakor och wienerbröd men igår luktade de extra gott. Dessutom låg det en öppnad Geisha chokladkaka till oss. Märkte att jag tänkte "en liten bit spelar väl ingen roll".

Nej jag åt inte av chokladen, blev enbart väldigt sugen. Om ett par veckor får jag smaka. Den som väntar på något gott ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar