onsdag 14 februari 2018

Varför ligga kvar i sängen?


Vissa veckor tillbringar jag mer tid på Hera Hub än andra, som denna vecka då jag bjuder in en yngre kvinnlig inredare/yogini på medlemsfrukost.

Min "vän" fick välja dag, igår eller idag, valde första alternativet. Jag bokade in henne och ställde väckarklockan så att min morgon inte skulle bli för stressig.

Eftersom jag går på den gröna kuren så åt jag min frukost hemma, tänkte att en kopp te och kanske något litet kunde inmundigas på Hera Hub.

Promenerade iväg och hade flyt med både järnvägsbommar och grön gubbe. Ställde mig utanför porten för att vänta in min gäst. Jag hade meddelat att vi skulle träffas fem minuter innan själva frukosten.


Minuterna gick och ingen "solstråle" dök upp, hade hon försovit sig? Jag slog en signal. Det visade sig att vi missuppfattat varandra, att vännen ställt in sig på denna morgon ...

Hon bad om ursäkt och jag lugnade henne, allt var okey. Jag lugnade vännen och sa att det inte var några problem, jag skulle gå upp till Hera Hub och berätta samt boka om. Sagt och gjort, tog de fem trapporna och sa som det var. Inga problem.


"Ska du inte stanna och äta frukost?", undrade de andra.
"Nä, kommer i morgon", svarade jag och promenerade hem.

Efteråt undrade jag varför jag inte stannade? Jag var ju ändå där, dessutom hade det varit trevligt.

Fick en härlig och frisk morgonpromenad, bara så där ... hade i normala fall legat kvar i sängvärmen, inget "ont" som inte har något gott med sig.


Ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar