fredag 16 februari 2018

Var "får" alla kartonger placeras?


Vi står i för ett dilemma mannen och jag, vi tycker olika.

Absolut ingenting konstigt och allt löser sig, det gäller bara att kommunicera och hitta ett gemensamt tänk, något att utgå ifrån och starta där.

Min man är både planerande, eftertänksam och realistisk. Själv är jag mer här och nu ...

Om tre månader flyttar vi, ingen hemlighet och heller ingenting som är okänt för någon av oss. Massor av tid tänker jag! Hur ska vi hinna tänker mannen?

Han ser alla helger jag arbetar och andra helger som kommer att gå bort på grund av min yogautbildning, kontenta inte alls så mycket tid tillsammans.

Helt ärligt har jag inte tittat i vår kalender på det viset ...


För att mannen ska känna sig lugnad behöver jag börja packa. Okey, inga problem. Vad som orsakar diskussion är VAR alla packade kartonger får placeras?

Vi har varken förråd eller rum att stänga av. Mannen föreslår vår hall alternativt det "stora rummet" (vardagsrum). Praktiskt sätt smart men det knyter sig i hela min kropp. Ska vi stuva kartonger i de rum som liksom är hjärtat i vår lägenhet?

Jag vill fylla klädkammare och garderober med kartonger, gömma undan så att så lite som möjligt syns, i alla fall de första månaderna fram till påsk. Har i gen lust att fira en storhelg bland travar av kartonger ...

Förstår att jag måste tänka om. Vi behöver kompromissa och det kommer vi att göra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar